Sign products

Welkom bij Gidding Sign Products

De Sign Products van Gidding zijn kwaltitatief hoogwaardige producten. Gemaakt van duurzaam materiaal zijn onze borden en plakzuilen stevig en kunnen tegen een stootje.
Onze Sign products hebben een hoge attentiewaarde, de boodschap valt op. En er is veel ruimte voor uw reclame of evenement.
Wat dacht u van onze evenementenborden en plakzuilen. Neem contact met ons op om meer over de mogelijkheden te horen. Ons vriendelijke personeel vertelt u graag meer over de mogelijkheden en kortingen bij aanschaf van meerdere producten.

Plakzuilen

plakzuilDe Gidding plakzuilen zijn duurzaam en sterk. Met een diameter naar keus zijn onze plakzuilen geschikt voor iedere locatie.

Met een ruime diameter valt uw boodschap aan alle kanten van de plakzuil op. Indien gewenst worden de plakzuilen geleverd met een voet voor een stevige ondergrond. Deze voet is gevuld met grind.
Daarnaast is ook een tekstrand aan de bovenkant mogelijk, waardoor uw uw uiting nog meer naar voren kan laten komen. Wij verzorgen ook plaatsing in heel Nederland.

Bekijkt u ons assortiment plakzuilen en neemt u contact met ons op.

Duo Sign

duo-sign-giddingDe Duo Sign van Gidding is een tweezijdig evenementenbord. Eenvoudig te monteren en sterk en solide. Dit is één van de topartikelen van Gidding. Al jarenlang een artikel wat door veel klanten gekocht wordt.

De Gidding Duo Sign heeft een solide basis en is op iedere ondergrond makkelijk te bevestigen door de het eenvoudige “click & ready” systeem. Bekijkt u ook het instructiefilmpje bovenaan deze pagina.

De Gidding Duo Sign heeft een hoge attentiewaarde en uw boodschap is op beide zijden goed zichtbaar.

Neem contact met ons op en vraag naar onze voordelige tarieven. Overtuig uzelf en maak gebruik van dit bewezen produkt. Velen gingen u reeds voor.

Tripple Sign

triple-sign-giddingUniek in Nederland is dit driezijdige evenementenbord van Gidding. De Tripple Sign heeft aan drie kanten grote vlakken, waardoor uw boodschap te allen tijde goed zichtbaar is voor de mensen die passeren.

De Tripple Sign van Gidding is gemakkelijk te monteren op het solide basisgedeelte met behulp van het eenvoudige “click & ready” systeem.

Zowel de Gidding Duo Sign als de Gidding Triple Sign kunnen worden geleverd met een betonnen voet voor optimale bevestiging.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden of belt u ons direct op 0481-37 29 48. Maat en gewicht is op bestelling beschikbaar. Ons vriendelijke personeel vertelt u hier graag meer over.